JULIOL D’HOMENATGES -MOSTRA DE LLIBRES

Amb el juliol, les activitats més freqüents que organitza la biblioteca es prenen un respir fins al setembre però no per això deixem de llençar-vos propostes que us poden interessar. No és la primera vegada que ho fem, però sí és la primera vegada que parlem d’aquests escriptors concretament. Us proposem un viatge literari a través de noms coneguts de les lletres catalanes que enguany farien 100 anys. I per fer-ho, quina millor manera que revisar els escrits d’aquests autors a través del fons que té la biblioteca.

Us parlem de Pere Calders, Avel·lí Artís Gener (TÍSNER), Alfred Badia i Gabarró, Gonçal Castelló I Gómez-Trevijano, Miquel Dolç i Dolç, Joan Sales, Josep Ferrater i Mora.

A partir de l’1 de juliol podreu visitar, en horari d’obertura dela Biblioteca, aquesta mostra de llibres d’aquests noms que van néixer tots ells l’any 1912 . Us animem a emportar-vos en préstec aquells llibres que més gràcia us facin.

Llegir, rellegir, descobrir noves maneres d’escriure, gaudir de les que ja coneixem, sens dubte, una genial manera de passar l’estona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s