MOSTRA DE MATERIAL DE TEMÀTICA GAI-LÈSBICA

PER UN AMOR SENSE BARRERES SOCIALS

 Com tampoc volem posar ni condicionants ni límits al material que tenim ala Biblioteca AntoniTort al voltant d’aquesta temàtica. És per això que us ho mostrem tot, llibres de matèria, novel·les, pel·lícules, fins i tot bona mostra de la música que es pot escoltar dins de “l’ambient gai” . “L’exposició” la podreu veure de d’ara fins a finals de juny, dins l’horari d’obertura de la biblioteca.

 

Hem triat el mes de juny per la proximitat amb una data assenyalada per a aquest col·lectiu. Com molts sabeu, entorn del 28 de juny es celebra, arreu, el Dia de l’orgull gai o el que aquí a Catalunya es coneix com Dia de l’alliberament lesbià, gai, trans i intersexual.

Amb la voluntat de trencar una llança en favor dels drets dels homosexuals i de la llibertat, en general, us convidem a visitar aquesta mostra. Teniu a la vostra disposició una trentena de títols, de matèria i ficció, i una bona mostra d’ audiovisuals perquè els pugueu agafar en préstec i endinsar-vos en un tema que ocupa i preocupa, de vegades d’una manera excessiva i pejorativa, a una bona part de la població.

Títols com Carol de Patrícia Highsmith, Música per a camaleons de Truman Capote, contra natura d’Àlvaro Pombo, Mares, ¿i si sortim de l’armari? de Muriel Villanueva es barregen amb llibres que tenen un format més “científic” de la qüestió com ara; L’homosexualitat avui d’Antoni Mirabet, Prácticamente normal d’Andrew Sullivan, etc..

També us podreu emportar en préstec pel·lícules, que d’una manera o altra aborden la temàtica, com ara: Habitación en Roma de Julio Medem, Milk protagonitzada per Sean Penn, entre d’altres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s